Dakgoten renoveren

De dakgoten renoveren is een karwei dat veel huiseigenaren zo lang mogelijk voor zich uit schuiven. Het dak van uw huis laten renoveren is een ingrijpende klus die soms een flinke investering vraagt. Maar het is wel een klus waarvan u veel voordeel heeft als deze eenmaal is uitgevoerd. Hoewel het dak van een huis vaak het ‘ondergeschoven kindje’ van de woning is, is het dak wel degelijk belangrijk. Het dak op uw huis beschermt u tegen regen en kou, en verschaft u wooncomfort en veiligheid. Daarom is het belangrijk om onderhoud aan uw dak tijdig te laten uitvoeren. Dat is ook zeker het geval als het tijd wordt om uw dakgoten te renoveren.

Goede dakgoten zijn onmisbaar voor optimaal woongenot

De dakgoten zorgen voor het afvoeren van hemelwater. Dat is belangrijk, omdat het water anders voor flinke overlast kan zorgen in uw tuin maar ook in de woning. Het water vat door de dakgoot wordt opgevangen wordt via regenpijpen afgevoerd in de grond. Maar als uw dakgoten beschadigd zijn dan gaan ze lekken. Dat kan flinke overlast geven, zeker tijdens een flinke stortbui, waarvan we er in de toekomst steeds meer gaan krijgen volgens weerdeskundigen. Als u merkt dat uw dakgoot lekt of overloopt, wordt het tijd om contact met ons op te nemen. Roof Engineer komt graag bij u langs voor deskundige dakgoot renovatie.

Uw dakgoten deskundig laten renoveren

Als uw dakgoten aan vervanging toe zijn dan hoeft u deze klus niet zelf op te pakken. U kunt uw dakgoten laten renoveren door onze vakmensen. Wij kunnen gehele of gedeeltelijke dakgoten voor u vervangen of hier een reparatie aan uitvoeren. Als u het niet ziet zitten om zelf op een ladder of steiger te klimmen of de kennis niet heeft om uw dakgoten te repareren dan is het verstandig om dit uit te besteden aan de professionals van Roof Engineer. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het uitvoeren van werkzaamheden dan dakgoten, daken en schoorstenen.

Een zinken dakgoot laten renoveren

Dakgoten in oudere huizen zijn vaak gemaakt van zink. Dit materiaal kan in de loop der jaren slijten waardoor de dakgoot gaat lekken. Wij kunnen dit oplossen en uw dakgoten renoveren door middel van coating of met behulp van EPDM of loodband. Welke methode wordt toegepast hangt af van de ernst van de schade aan de dakgoot en doen we uiteraard altijd in overleg met de klant. Doel is om de dakgoot dusdanig te repareren dat u er de komende jaren geen omkijken meer naar hebt.

Maak een afspraak voor dakgoot renovatie voor het te laat is

Als u problemen met de dakgoot ervaart, wacht dan niet te lang met actie ondernemen. De gevolgen kunnen anders erg vervelend zijn. Beter maakt u zo snel mogelijk een afspraak met Roof Engineer voor het uitvoeren van een vakkundige dakgoot renovatie. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen met telefoonnummer 013 – 20 40 314. Wilt u eerst meer informatie of een pro forma offerte dan kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Stuur ons uw gegevens en uw vraag of opdracht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.