Dakpannen vervangen

Dakpannen vervangen kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn. De pannen op uw dak hebben ongemerkt toch veel te verduren, al kunnen dakpannen bij goed onderhoud wel 100 jaar meegaan. Als de dakpannen op uw dak moeten worden vervangen dan kunt u deze klus met een gerust hart overlaten aan Roof Engineer. Wij hebben tientallen jaren ervaring met het verwijderen en plaatsen van dakpannen en voeren dit graag en vakkundig voor u uit.

Nieuwe dakpannen maken uw huis meer waard

Als u een koopwoning heeft dan wilt u natuurlijk comfortabel wonen. Maar u wilt ook een mooi huis, zowel van buiten als van binnen. Als de dakpannen beschadigd zijn, of hier en daar ontbreekt een dakpan, dan is het raadzaam om hier wat aan te doen. Als er veel dakpannen vervangen moeten worden dan is het vaak rendabeler om alle pannen te vernieuwen. U weet dan zeker dat de pannen goed worden geplaatst en dat uw dak er weer heel wat jaren tegen kan. Een mooi en goed onderhouden dak maakt uw huis ook aantrekkelijker voor de verkoop. Als u plannen heeft uw huis te verkopen dan is het een goed idee om het dak te laten controleren en indien nodig beschadigde pannen te laten vervangen. Het kan de verkoopwaarde van uw woning flink laten stijgen.

Laat coating aanbrengen als de dakpannen worden vervangen

Als uw dakpannen aan vervanging toe zijn, overweeg dan om de dakpannen te laten voorzien van speciale coating. Wij kunnen dit meteen voor u regelen bij het vervangen. Dakpannen die een coating laag hebben zijn beter bestand tegen neerslag. Doordat hemelwater niet op de dakpannen blijft staan zijn de pannen in mindere mate een aantrekkelijke plaats voor de vorming van mos en algen. Hierdoor hoeven de pannen minder vaak gereinigd te worden. Bovendien kan begroeiing met mos uw dakpannen beschadigen. Ook dit voorkomt u als u ons een coating laag op uw dakpannen laat aanbrengen.

Laat schade aan uw dak direct herstellen

Als u na een storm of op een ander moment bemerkt dat er schade is aan uw dak, laat de dakpannen dan meteen vervangen. U loopt anders een groot risico op lekkage. Als de lekkage wordt veroorzaakt door beschadigde dakpannen die niet tijdig zijn vernieuwd, zal uw inboedelverzekering de schade zeer waarschijnlijk niet vergoeden omdat deze door achterstallig onderhoud is ontstaan. Controleer daarom na een storm of zeer hevige regenval altijd of u ergens lekkage heeft. Zo ja, neem dan meteen contact op met Roof Engineer zodat wij uw dakpannen indien nodig zo snel mogelijk kunnen vervangen.

Maak nu een afspraak voor het vervangen van uw dakpannen

Wilt u uw dakpannen laten vervangen? Overweegt u dakisolatie en wilt u tegelijk nieuwe dakpannen laten leggen? Neem dan contact op met Roof Engineer. Wij zijn gevestigd in Tilburg en werken in de regio Noord-Brabant. U bereikt ons via telefoonnummer 013 – 20 40 314. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen, wij nemen dan contact met u op om uw opdracht door te spreken. U ontvangt indien gewenst vooraf een scherp gecalculeerde offerte voor uw klus.